Termeni și condiții

Condiții de utilizare

Acest site www.techprojectcenter.com a fost dezvoltat de Tech Project Center SRL ca o sursă generală de informare și prezentare a trainingurilor și serviciilor de consultanță oferite în domeniul IT. Prin accesarea acestui site și a informațiilor prezentate aici, confirmi că ai citit, înțeles, acceptat și ești de acord cu următoarele:

 

Proprietatea site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului www.techprojectcenter.com este protejat prin Legea drepturilor de autor, așa cum este menționat în legislația românească.

Acest site este deținut și întreținut de către Tech Project Center SRL. Prin urmare, toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind orice material și informație prezentate pe acest site aparțin Tech Project Center SRL.

Tech Project Center SRL își rezervă toate drepturile referitoare la cele menționate mai sus și, la nevoie, va folosi aceste drepturi în limitele permise de legislația românească. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către orice persoană fără acordul scris prealabil din partea Tech Project Center SRL.

Orice date transmise către acest site devin proprietatea Tech Project Center SRL, pot fi utilizate în orice scop în limitele legii și pot fi dezvăluite către orice tip de autorități în cazul în care acest lucru este solicitat.

Toate informațiile de pe acest site sunt prezentate în scop informativ. Fiind vorba de informații generale, există posibilitatea ca acestea să nu aibă relevanță în cazuri particulare.

 

Responsabilitate

Tech Project Center SRL nu va răspunde pentru nicio pagubă (directă sau indirectă) adusă prezentei tale sau oricărei alte părți pe acest site, referitoare la utilizarea acestui site și a informațiilor pe care acesta le cuprinde. Orice fel de pagube cauzate de erori, omisiuni, defecțiuni sau întârzieri în transmitere, viruși și/sau orice alți factori similari nu intră în responsabilitatea noastră.

Tech Project Center SRL face tot posibilul ca informațiile prezentate pe acest site să fie corecte, însă nu vom putea fi responsabili de posibile erori sau inexactități care pot apărea pe acest site. Vizitatorii acestui site sunt responsabili pentru evaluarea exactității și utilității informațiilor disponibile pe acest site.

Uneori vă putem oferi informații către alte site-uri prin intermediul link-urilor. Acestea au scopul exclusiv de a avea acces mai rapid asupra informațiilor. Tech Project Center SRL nu își asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor externe și/sau pentru serviciile promovate prin intermediul acestor site-uri.

Toate informațiile de pe acest site sunt prezentate în scop informativ. Fiind vorba de informații generale, există posibilitatea ca acestea să nu aibă relevanță în cazuri particulare.

 

Aspecte juridice

Orice sesizări legate de utilizarea acestui site, a conținutului și/sau a materialelor prezentate sunt guvernate de legislația românească în vigoare.

Termenii și condițiile de utilizare a acestui site pot fi modificați oricând fără o notificare prealabilă. Prin urmare, vă rugăm să reveniți periodic în această secțiune pentru a reciti termenii și condițiile de utilizare a acestui site.

Tech Project Center SRL nu este în niciun fel responsabil pentru orice fel de pagube directe sau indirecte ca urmare a vizitelor dvs. pe acest site, incluzând aici, dar fără a se limita la defectarea computerului dumneavoastră.

 

Politica de livrare, anulare și retur servicii

Retur Produse:

Dacă dorești să renunți la cumpărare și, implicit, să primești banii înapoi, poți aplica pentru procedura de retur a produselor în maxim 10 zile lucrătoare, conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr. 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.

Termenul de 10 zile lucrătoare pentru exercitarea acestui drept începe să curgă:

  1. pentru produse, de la data primirii lor de către consumator;
  2. pentru servicii, din ziua încheierii contractului.

Prin contract la distanță se înțelege contractul de furnizare de produse sau servicii încheiat între un comerciant și un consumator, în cadrul unui sistem de vânzare organizat de către comerciant, care utilizează în mod exclusiv, înainte și la încheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicare la distanță.

Dreptul de retur în 10 zile lucrătoare se adresează doar clienților care au achiziționat produse de pe site-ul www.techprojectcenter.com și în urma acestei achiziții există un contract semnat de către ambele părți

Conform Ordonanței nr. 130/2000, consumatorul este responsabil de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant.

Dreptul de renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se va face în cel mult 30 de zile de la data denunțării contractului de către consumator.

Conform dispozițiilor Ordonanței nr. 130/2000, consumatorul nu poate denunța unilateral următoarele tipuri de contracte, cu excepția cazurilor în care părțile (consumatorul și comerciantul) au convenit altfel:

  1. a) contracte de furnizare de servicii a căror execuție a început, cu acordul consumatorului, înaintea expirării termenului de 10 zile lucrătoare;
  2. b) contracte de furnizare de produse sau servicii al căror preț depinde de fluctuațiile cursurilor pieței financiare care nu pot fi controlate de comerciant;
  3. c) contracte de furnizare a unor produse executate după specificațiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum și a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid;
  4. d) contracte de furnizare a înregistrărilor audio, video sau a programelor informatice, în cazul în care aceste înregistrări sau programe informatice au fost desigilate de către consumator;
  5. e) contracte de furnizare a ziarelor, periodice, jurnalelor magazin;
  6. f) contracte de servicii de pariuri sau loterii.

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor, vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon, ameble afișate pe www.techprojectcenter.com.

 

Execuția Serviciilor de Training Achiziționate Online:

Conform contractului semnat de ambele părți.

Scroll to Top