Scrum Master

Training și pregătirea pentru obținerea certificării PSM1 – 2 zile

O călătorie de transformare Agile: dezvoltarea competențelor de Scrum Master în doar 2 Zile: te invităm să explorezi lumea Agile și să îți asumi rolul crucial de Scrum Master în echipa ta. Acest curs de două zile este conceput pentru a-ți oferi nu doar cunoștințele teoretice, ci și competențele practice necesare pentru a fi un Scrum Master eficient. Vei învăța să implementezi principiile Scrum, să creezi condiții de lucru optime pentru echipa ta și să sprijini procesul de auto-organizare. Descoperă în practică ce înseamnă să fii un Scrum Master și cum să transformi teoria în acțiuni concrete și eficiente în managementul de proiect Agile.

Calendar curs Scrum Master

20-21. Mai 2024
Online
Română
700€ (3500 RON)
în curând
Online
English
700€ (3500 RON)
în curând
Online
Română
700€ (3500 RON)
Pentru cine este acest curs:

Cursul esențial pentru inovație și eficiență Agile – transformă-ți organizația prin principiile Agile: cursul nostru Certified ScrumMaster este ideal pentru oricine aspiră să insufle energie nouă și inovație în cadrul organizației sale prin implementarea Agile și a principiilor Scrum. Indiferent de rolul tău – fie că ești Dezvoltator, Product Owner, Manager sau o parte interesată în procesul Scrum – acest curs te va echipa cu perspective noi și îți va oferi abilitățile necesare pentru a aduce valoare adăugată echipei tale.

O cursă către eficiență și productivitate maximă: alătură-te comunității noastre Agile și descoperă strategii și practici care vor transforma modul în care echipa ta lucrează. Acest curs este o oportunitate unică de a învăța cum să aplici metodele Scrum pentru a crește eficiența și productivitatea, conducând astfel la un management de proiect mai agil și mai receptiv. Ești gata să începi călătoria spre a deveni un Scrum Master certificat și a aduce o schimbare pozitivă în organizația ta?

În cursul nostru vei descoperi:

Îmbrățișează principiile și valorile Scrum: participă la cursul nostru pentru a te transforma într-un lider Agile autentic. Înveți să îmbrățișezi și să aplici principiile și valorile Scrum în activitatea de zi cu zi, integrându-le în stilul tău de conducere. Acest proces te va transforma nu doar într-un manager mai eficient, ci și într-un inspirator și inovator în cadrul echipei tale.

Excelând în rolul de Scrum Master: învață să depășești limitele rolului tradițional de Scrum Master, devenind adevărata inimă a echipei tale. Acest curs îți va oferi uneltele necesare pentru a conduce cu inspirație și motivație, sporind coeziunea și eficiența echipei tale.

Maestrul Backlog-ului și planificării Sprint-urilor: descoperă cum să organizezi și să prioritizezi sarcinile în backlog și cum să planifici sprinturile într-un mod care maximizează productivitatea. Vei învăța să gestionezi și să echilibrezi cerințele proiectului, menținând în același timp agilitatea și flexibilitatea echipei.

Navigând cu succes prin proiectele Agile: acest curs te va învăța cum să navighezi prin provocările și incertitudinile proiectelor Agile. Vei dobândi tehnici creative și eficiente pentru a aborda și depăși obstacolele, menținând direcția corectă a proiectului și asigurându-te că echipa ta rămâne pe drumul spre succes.

Momentul potrivit pentru a face acest training:

Lansează-te într-o eră de inovație și schimbare rapidă: începe-ți călătoria în lumea Agile chiar acum la Tech Project Center. În acest climat de inovație constantă și schimbare rapidă, amânarea înseamnă pierderea unor oportunități valoroase pentru dezvoltarea profesională. Fiecare zi care trece este o șansă de a te apropia mai mult de a deveni acel expert Agile pe care colegii tăi se pot baza și care aduce valoare adăugată în orice proiect.

Maximizează impactul tău profesional: gândește-te la impactul semnificativ pe care îl vei avea aplicând competențele învățate în acest curs în proiectele tale curente sau viitoare. Indiferent de nivelul tău actual în managementul agil, fiecare zi fără această formare reprezintă o oportunitate pierdută de a străluci și de a te distinge în domeniul tău. Plus, rețeaua profesională și relațiile pe care le vei forma cu alți profesioniști în timpul cursului vor fi un atu neprețuit pentru cariera ta.

Nu mai aștepta – începe călătoria ta Agile acum: haide să începem această călătorie împreună și să lucrăm pentru a asigura un viitor profesional strălucitor și plin de realizări. Cursul nostru Certified ScrumMaster este gata să te ghideze spre excelență în Agile. Nu lăsa această oportunitate să treacă neexploatată – alătură-te nouă astăzi și fii pregătit pentru succesul de mâine.

Avantajele și ofertele noastre speciale

Cum se desfășoară sesiunea de pregătire online? Sesiunea noastră de pregătire pentru certificarea de ScrumMaster este concepută pentru a fi cât se poate de comodă și eficientă. Aceasta se desfășoară online, permițându-ți să participi din confortul propriului tău spațiu, fie că este acasă sau la birou. Te vei alătura unei sesiuni live, interactive, condusă de unul dintre trainerii noștri experimentați. În timpul sesiunii, vei primi explicații detaliate, informații valoroase și vei avea ocazia să clarifici orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ai putea avea.

Care este durata sesiunii de pregătire Cursul nostru intensiv se întinde pe durata a 2 zile, totalizând 16 ore de instruire. Acest format concentrat este conceput pentru a maximiza învățarea și asimilarea cunoștințelor, aplicând ceea ce noi numim o “rețetă secretă” de succes. Aceasta asigură că fiecare participant va primi o pregătire uniformă și de înaltă calitate, esențială pentru a excela ca Scrum Master.

Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta cât de repede putem


Pentru a citi Termenii și Condițiile, accesează Termeni si conditii.

Scroll to Top