ISTQB Certified Tester Foundation Level
Training și Examen pentru obținerea certificării ISTQB Foundation Level - 3 zile

Deschide-ți drumul spre excelență în Testarea Software: un Training riguros pentru a-ți transforma cariera în 3 zile: ești gata să începi o aventură în lumea testării software? Sau, poate, ești un profesionist care caută să își aprofundeze cunoștințele printr-o abordare sistematică? Training-ul nostru de trei zile, “ISTQB Certified Tester Foundation Level”, este soluția perfectă pentru tine. Indiferent de nivelul tău de experiență, acest curs îți oferă instrumentele necesare pentru a excela în testarea software, combinând teorie solidă cu exemple practice relevante pentru activitatea ta zilnică. Finalizează parcursul cu un certificat recunoscut la nivel global, după trecerea examenului de certificare ISTQB.

Calendar curs ISTQB

15-16-17. Apr. 2024
ONLINE
English
642 € (3200 RON)
18-19-20. Mar. 2024
Online
Română
642 € (3200 RON)​
în curând
Online
English
642 € (3200 RON)​

Certificarea ISTQB: un far în dinamica lumii Testării Software

Imaginează-ți că începi această călătorie educativă și, cu certificarea ISTQB în mână, îți deschizi ușile către o comunitate globală de profesioniști în testarea software. Participă la cursurile noastre, care sunt adevărate hărți de navigație în lumea testării software, învățând termeni esențiali precum “test coverage” și “test case optimization”. Devino parte a unei călătorii captivante, în care fiecare sesiune de training te absoarbe complet în universul testării software.

Mai mult decât Certificare: o oportunitate de dezvoltare și recunoaștere

La Tech Project Center, ne mândrim să oferim mai mult decât o simplă certificare. Oferim șansa de a-ți dezvolta abilitățile și de a-ți maximiza potențialul. Cu certificarea ISTQB, te poziționezi ca un expert recunoscut și de încredere în testarea software, câștigând respectul echipelor și clienților.

Pentru cine este acest curs:

Training-ul nostru este deschis tuturor pasionaților de testare software, indiferent de nivelul de experiență. Fie că ești un Tester la început de drum, un QA Analyst/Engineer, Test Manager, Developer sau orice alt rol în IT, acest curs este pentru tine. Alătură-te pentru a-ți valoriza și recunoaște abilitățile la nivel internațional.

În cursul nostru vei descoperi:

Cursul Nostru ISTQB Foundation Level: are conținutul  actualizat și în perfectă armonie cu ultima versiune a Syllabus-ului CTFL ISTQB®. Trainerii noștri, cu experiență bogată în domeniu, te vor ghida prin scenarii practice pentru a consolida cunoștințele dobândite, acoperind fundamentalele testării, testarea pe parcursul ciclului de viață al software-ului, testarea statică, analiza și designul testelor, gestionarea activităților de testare, și multe altele.

Iată ce vei învăța:

I. Fundamentals of Testing

Vei descoperi definiții, termeni, motivații, obiective ale testării, relația dintre testare și depanare, precum și cea dintre testare și asigurarea calității (QA). Vom explora erori, defecte, eșecuri și cauzele lor, principiile testării, activități specifice, testware și rolurile în testare, procesul de testare, trasabilitatea și competențele esențiale.

II. Testing throughout the Software Development Lifecycle

Aici ne vom concentra pe DevOps și testare, abordarea Shift-Left, retrospecții și îmbunătățirea procesului, niveluri și tipuri de testare, testarea de confirmare și regresie, precum și testarea de întreținere.

III. Static Testing

Vom acoperi bazele testării statice, produsele de lucru examinabile, valoarea acestui tip de testare, diferențele dintre testarea statică și cea dinamică, procesul de feedback și revizuire, tipurile de revizii și factorii de succes.

IV. Test Analysis and Design

Vei învăța despre diferite tehnici de testare, atât Black-Box (Partiționare pe Echivalență, Analiza Valorilor Limită, Testarea Tabelului de Decizie, Testarea Tranziției de Stare) cât și White-Box (Testarea Declarațiilor și Acoperirea acestora, Testarea Ramurilor), plus tehnici bazate pe experiență.

V. Managing the Test Activities

Vom acoperi planificarea testării, conținutul unui plan de test, contribuția testerului la planificarea iterării și lansării, criterii de intrare și ieșire, tehnici de estimare, prioritizarea cazurilor de test, piramida testării, managementul riscurilor, monitorizarea și controlul testării, raportarea și managementul defectelor.

VI. Test Tools

Vei descoperi suportul uneltelor pentru testare și beneficiile, dar și riscurile automatizării testării.

Momentul potrivit pentru a face acest training

a) Pentru începători în Testarea Software: un factor diferențiator cheie

Dacă te afli la începutul carierei tale în domeniul testării software, certificarea ISTQB este un atu major. Aceasta te va distinge de alți candidați, oferindu-ți un avantaj competitiv semnificativ. Începând cu acest fundament solid, te vei poziționa ca un profesionist serios și angajat în domeniul tău.

b) Pentru profesioniștii la nivel Junior sau mediu: accelerarea dezvoltării profesionale

Pentru cei care sunt deja angajați în testarea software la nivel junior sau mediu, certificarea ISTQB joacă un rol esențial în procesul de dezvoltare profesională. Ea nu doar că îți va spori cunoștințele, dar îți va deschide și noi oportunități de carieră, îmbunătățindu-ți poziția pe piața de muncă și crescându-ți potențialul de angajare.

c) Pentru profesioniștii seniori, leads sau manageri: o investiție esențială în carieră

Chiar și pentru cei care sunt deja într-o poziție de senioritate, cum ar fi lead-uri sau manageri, lipsa certificării ISTQB poate reprezenta un impediment. Obținerea acestei certificări este o mișcare strategică inteligentă, pe care ar trebui să o iei în considerare serios pentru a-ți consolida expertiza și a-ți întări credibilitatea profesională.

Detalii despre examen și obținerea certificatului

Înregistrarea la examen: un pas simplu și bine ghidat: după finalizarea cursului ISTQB Certified Tester Foundation Level la Tech Project Center, te încurajăm să te înscrii la examen. Nu-ți face griji, fiecare detaliu necesar îți va fi clarificat în timpul trainingului. Beneficiezi de flexibilitatea sesiunilor noastre CTFL LIVE-Online și, în plus, ai opțiunea de a susține examenul online – confortabil, fie că ești acasă sau la birou. La finalul cursului, vei primi toate informațiile necesare și un voucher pentru examen. Examenul durează 75 de minute și se desfășoară prin intermediul partenerului nostru acreditat.

Pregătirea optimă pentru examen: experiența trainerilor noștri, avantajul tău: echipa noastră de traineri experimentați este aici pentru a te pregăti eficient pentru examenul ISTQB® Certified Tester Foundation Level. Suntem mândri de rata de succes a cursanților noștri la examen, care este consistent peste medie. Aceasta reflectă calitatea și eficiența metodologiei noastre de învățare.

Devenind parte a unei comunități globale de Testers certificați: după ce treci examenul, te vei alătura unei comunități impresionante de peste 1 milion de testatori certificați din peste 130 de țări. Certificatul ISTQB este o dovadă recunoscută internațional a competenței tale în testarea software, apreciată atât de clienți, cât și de angajatori din întreaga lume.

Mai mult decât un curs: o experiență de învățare îmbogățită: la Tech Project Center, oferim mai mult decât cursuri de calitate – oferim o experiență de învățare completă, îmbogățită cu avantaje suplimentare și reduceri speciale. Scopul nostru este să te sprijinim pe întreg parcursul profesional în domeniul testării software, asigurându-te că beneficiezi la maximum de fiecare oportunitate de învățare și avansare în carieră.

Avantajele și ofertele noastre speciale

Este dificil să obții certificarea ISTQB?

A obține certificarea ISTQB nu este atât de dificil cum s-ar putea crede. Cheia succesului constă în atenție și implicare. Mulți cursanți, la fel ca tine, au trecut prin acest proces și au reușit să obțină certificarea cu ajutorul resurselor și suportului pe care le oferim. Ne angajăm să îți furnizăm toate materialele și îndrumările necesare pentru a-ți asigura o pregătire eficientă și un parcurs reușit spre certificare.

Cum decurge sesiunea de pregătire pentru certificare?

Sesiunea de pregătire pentru certificarea ISTQB se desfășoară online, oferindu-ți flexibilitatea de a învăța din confortul propriei locuințe. Vei participa la sesiuni live interactive, conduse de trainerii noștri experimentați, unde vei primi explicații detaliate, vei clarifica orice îndoială și vei avea parte de o simulare a examenului oficial. Această abordare asigură că fiecare cursant primește atenția și informațiile necesare pentru a excela.

Care este durata sesiunii de pregătire?

Sesiunea de pregătire pentru certificarea ISTQB durează 3 zile, adică un total de 24 de ore de învățare intensivă. În acest timp, aplicăm o metodologie eficientă de învățare, concepută pentru a uniformiza și maximiza absorbția cunoștințelor. Această “rețetă secretă” de succes a fost finisată de-a lungul anilor, asigurându-te că ești pe deplin pregătit pentru examenul de certificare.

Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta cât de repede putem


Pentru a citi Termenii și Condițiile, accesează Termeni si conditii.

Scroll to Top