Întrebări Frecvente (FAQ)

Întrebările tale, răspunsurile noastre - ghidul tău clar la Tech Project CENTER

Deslușim împreună misterele cunoașterii

Hei, suntem aici ca să-ți deschidem orizonturile! La noi găsești cursuri captivante de Scrum Master, IT Project Manager, Business Analyst și Product Owner. Plus, avem sesiuni customizate care se pliază pe nevoile tale – fie că ești la birou sau preferi confortul casei tale. Și nu uita de cursul nostru special de ISTQB, care vine cu un bonus: voucherul pentru examen!

Absolut! Îți țesem cursurile pe măsură, să se potrivească perfect cu viziunea și nevoile companiei tale. Spune-ne ce-ți dorești, și noi livrăm, oriunde te-ai afla, online sau față în față.

Da, vine cu tot cu el! Cursul nostru ISTQB e ca un antrenament intensiv care te echipează nu doar cu cunoștințe, ci și cu tichetul de intrare pentru a deveni certificat.

Pornește într-o mică căutare pe site-ul nostru, la secțiunea fiecărui curs. Acolo vei descoperi toate detaliile, inclusiv cât te costă să devii un maestru în domeniul ales.

Păi, vorbim fluent româna și, pentru echipele corporate, ne descurcăm de minune și în engleză. Spune-ne doar ce doresti și ne adaptăm!

E ușor ca un click! Doar vizitează site-ul nostru, alege cursul care ți-a captat atenția și completează formularul de înscriere. Restul e poveste…

Bineînțeles! Nu te lăsăm să navighezi singur prin marea cunoașterii. Oferim suport și răspunsuri la întrebările tale, chiar și după ce cursul s-a încheiat.

Fiecare călătorie de învățare are ritmul său – unele sunt sprinturi, altele maratoane. Detaliile despre durată le găsești pe pagina fiecărui curs. Alege drumul care ți se potrivește!

Sigur că poți! Organizăm sesiuni demo pentru a-ți oferi o fereastră spre lumea noastră. Contactează-ne și hai să stabilim împreună o întâlnire virtuală.

Ei bine, e ca și cum ai primi o trusă plină de comori! Îți oferim de la slide-uri colorate, note de curs pline de insight-uri, până la exerciții care-ți pun mintea la contribuție și studii de caz din lumea reală. 

Nu, nu e nevoie să fii maestru din prima zi! Avem cursuri pentru toate nivelurile, de la novici curioși până la veterani însetați de mai multă cunoaștere. Pe pagina fiecărui curs vei găsi un ghid care te va ajuta să alegi potrivit.

Absolut! La cursurile noastre, nu doar că vei învăța, dar vei avea șansa să te conectezi cu alți profesioniști ca tine, în cadrul sesiunilor noastre de networking. E locul perfect pentru a schimba idei și a crea legături valoroase.

Trainerii noștri sunt ca niște faruri în noapte – te vor ghida prin feedback constant și îți vor monitoriza progresul prin teste și proiecte care mai de care mai interesante. Și ca să știi întotdeauna unde te afli, avem revizuiri periodice care te vor ține pe calea cea bună.

Oh, da! Ține ochii pe site-ul nostru sau abonează-te la newsletter-ul nostru cosmic pentru a prinde promoții stelare și discounturi pentru grupuri sau înscrieri timpurii.

Sunt adevărați profesionisti ai domeniului, aleși nu doar pentru cunoștințele lor vastă, ci și pentru modul în care luminează cărările învățării. Fiecare trainer este verificat, certificat și pregătit să-ți împărtășească din înțelepciunea sa.

Înțelegem că uneori planurile se schimbă. Avem o politică deschisă și transparentă, gata să se plieze pe nevoile tale. Dacă ai nelămuriri, aruncă o privire pe site-ul nostru pentru toate detaliile.

Ah, o întrebare excelentă! Examinările pentru certificările noastre sunt destul de flexibile. Ai opțiunea de a susține examenul fie confortabil de acasă, online, fie într-un centru de testare autorizat, așa cum îți convine. Și nu-ți face griji, o să primești toate detaliile despre cum să te pregătești și ce să aștepți în timpul cursului. Vrem să fii bine pregătit și încrezător!

Înțelegem cât de important este să îți găsești drumul în carieră după cursuri. Deși nu avem un serviciu dedicat de plasare în muncă, nu ești singur în această călătorie. Colaborăm cu o varietate de companii și suntem mai mult decât fericiți să te recomandăm. Plus, abilitățile pe care le vei obține aici îți vor mări considerabil șansele de a impresiona potențialii angajatori. Ești pe mâini bune!

Ne pasă profund de confidențialitatea și securitatea datelor tale personale. Fii liniștit, tratăm informațiile tale cu cel mai mare respect și conformitate cu legile de protecție a datelor. Datele tale personale sunt în siguranță cu noi și nu vor fi împărtășite cu terțe părți fără acordul tău explicit. Înțelegem importanța intimității tale și ne angajăm să o protejăm. Avem o politică deschisă și transparentă, gata să se plieze pe nevoile tale. Dacă ai nelămuriri, aruncă o privire pe site-ul nostru pentru toate detaliile.

Nu-ți face griji, totul este simplu și transparent. Vei plăti în lei (RON), conform cursului valutar BNR din ziua în care emitem factura. Așa ne asigurăm că totul este corect și clar pentru tine.

Scroll to Top