Training personalizat

Bun venit în laboratorul de excelență în training la Tech Project CENTER

Sculptăm soluții de training personalizate pentru echipa ta.

La Tech Project CENTER, ne dedicăm creării unor soluții de training personalizate, proiectate să se potrivească perfect cu cerințele unice ale echipei tale. Nu ne limităm la livrarea de cursuri standard; noi construim experiențe de învățare inovative care se aliniază strâns cu viziunea și nevoile specifice ale organizației tale. Fiecare soluție de training pe care o dezvoltăm este o dovadă a expertizei noastre, o cheie vitală în deschiderea potențialului maxim al echipei tale.

Mai mult decât Traineri, suntem parteneri ai creșterii tale

La Tech Project CENTER, misiunea noastră depășește rolul tradițional de traineri. Ne străduim să devenim parteneri și prieteni de încredere în călătoria ta de dezvoltare profesională. Colaborând cu noi, vei descoperi că ne transformăm din simpli instructori în membri activi și dedicați ai echipei tale. Ne angajăm cu pasiune și profesionalism în fiecare proiect, un angajament reflectat în aprecierile entuziaste ale clienților noștri. Pentru noi, fiecare sesiune de training este o călătorie împreună spre noi orizonturi de excelență și inovație.

O poveste de succes la Tech Project CENTER: parteneriatul nostru activ în succesul ISTQB al cursanților

Gândește-te la momentul când cursanții noștri din programul corporate au trecut cu succes examenul ISTQB. La Tech Project CENTER, nu ne limităm la a fi simpli observatori ai evoluției lor. Suntem alături de cursanții noștri la fiecare pas, conectați și profund implicați, trăind alături de ei fiecare moment al succesului. Această poveste nu este doar un exemplu izolat – este dovada angajamentului nostru de a fi partenerii tăi de încredere în educație și dezvoltare profesională. Chiar și cu telefonul în mână, așteptând rezultatele, suntem acolo pentru tine.

Mai mult decât cursuri, construim legături durabile – personalizare completă a programelor de training: Înțelegem că fiecare organizație are nevoi unice, motiv pentru care oferim personalizare completă în programele noastre de training. Fiecare curs este meticulos proiectat pentru a se potrivi obiectivelor și cerințelor specifice ale echipei tale.

Experiență practică: pregătire pentru provocările reale: punem un accent deosebit pe aplicarea practică a cunoștințelor, pregătind cursanții pentru provocările globale și situațiile reale cu care se pot confrunta în domeniul lor.

Relevanță internațională: ne asigurăm că echipa ta este pregătită nu doar pentru scena locală, dar și pentru cea internațională, garantând relevanța și aplicabilitatea cunoștințelor dobândite în diverse contexte.

Planifică drumul tău către excelență cu noi: dacă ești gata să aduci training de top la sediul companiei tale, contactează-ne la raulr@techprojectcenter.com pentru o ofertă personalizată. La Tech Project CENTER, suntem dedicați deschiderii drumului tău spre realizările visate.

Ce povestesc companiile despre trainerii noștri

In cadrul unui proiect, domnul Raul Riti a făcut  parte  din  echipa  de  formatori FiaTest,  fiind  implicat  in  sustinerea  cursului  ISTQB  Foundationși în susținerea workshopului  online  de  follow-up al  cursului. Activitățile de  formare au  fost  organizate în  perioada iunie-iulie 2022. Raul  Riti ademonstrat calități deosebite de susținere a instruirii, reușind să capteze participanții în atingerea nivelului de cunoștințe propus. Susținem faptul că Raul Riti este un formator excelent primind aprecierile unanime ale participantilor  la sesiunea  organizata,avand abillitățile și cunoștințele necesare livrării  sesiunii.

Cu mare plăcere, îl recomand pe Raul Riti pentru orice oportunitate profesională în care aveți nevoie de un instructor cu experiență în Testare Software/QA și Metodologii Agile/Scrum. Am avut ocazia de a colabora cu Raul în ultimii ani și pot afirma faptul că am avut o colaborare reușită. Raul are cunoștințe vaste practice și teoretice în Testare Software/QA și Metodologii Agile/Scrum, precum și o experiență solidă în livrarea cursurilor de specializare.

 Raul Riti, ca parte din echipa ETA2U din anul 2022, a fost implicat în susținerea cursurilor din gama ISTQB. Dl. Raul Riti a demonstrat calități deosebite în susținerea instruirii, reușind să capteze participanții pentru atingerea nivelului de cunoștințe propus. Este un formator excelent, primind aprecieri deosebite din partea participanților la sesiunile susținute. Dl. Raul Riti s-a remarcat prin calitatea serviciilor de instruire oferite și, de asemenea, prin aptitudinile sale de lucru în echipă, entuziasm, dinamism și implicare. Îl recomandăm cu căldură ca formator tuturor celor ce doresc să organizeze sesiuni de training interactive susținute cu profesionalism și în care transferul de cunoștințe este garantat de experiența și expertiza formatorului. 

Colaborarea noastră cu dl. Raul Riti a fost punctuală pentru livrarea trainingurilor SCRUM și ISTQB într-un program individualizat de formare în cadrul companiei, ocazie cu care și-a îndeplinit cu brio rolul de formator. Dl. Raul Riti dă dovadă de competențe tehnice, de relaționare și facilitare excelente, care conferă valoare procesului de învățare. Secvențialitatea și succesiunea modulelor trainingului în ordinea propusă de Raul se justifică pe deplin, iar noțiunile teoretice sunt fixate adecvat cu exerciții practice, existând și secvențe recapitulative și de validare.

În cadrul trainingului de Agile Methodologies/SCRUM, în urma activităților și exercițiilor propuse ies la iveală diferite particularități de cultură organizațională și de dinamică a echipei, cu bune și mai puțin bune. Echipele/persoanele implicate în aceste activități se află în diferite stadii de formare și automat există o componentă de etică și confidențialitate foarte importantă pe partea formatorului, care este de dorit să fie gestionată într-un mod adecvat.

Scroll to Top