Business Analyst

2 zile de training intensiv

Deblocând potențialul proiectelor ca Business Analyst: în rolul de Business Analyst, te poziționezi ca un factor decisiv în succesul proiectelor și al echipelor. Responsabilitățile tale depășesc simpla colectare a datelor; ești cel care le interpretează și le transformă în decizii strategice și acțiuni care pot îmbunătăți semnificativ performanța. Dar cum aplici aceste responsabilități în practica de zi cu zi?

Descoperă rolul Business Analyst-ului în practică: cursul nostru este meticulos conceput pentru a-ți oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela ca Business Analyst. Vei învăța să navighezi prin complexitățile analizei de afaceri, să identifici și să exploatezi oportunități ascunse și să ghidezi echipele și proiectele către succes.

 • Dincolo de date: învață să interpretezi datele în mod eficient, transformându-le în insight-uri valoroase pentru afaceri.
 • Ghidarea deciziilor strategice: echipați-vă cu abilitățile necesare pentru a influența și ghida deciziile strategice în organizația dvs.
 • Îmbunătățirea performanței: descoperă cum să aplici analizele tale pentru a conduce îmbunătățiri semnificative în performanța proiectelor și a echipelor.

Echipat pentru succes: acest curs îți va deschide ușa spre un nivel superior al competențelor în analiza de afaceri, pregătindu-te să te confrunți cu provocările și să valorifici oportunitățile într-un mediu de afaceri dinamic și în continuă schimbare.

Calendar curs Business Analyst

în curând
Online
Română
700€ (3500 RON)
în curând
Online
English
700€ (3500 RON)
în curând
Online
Română
700€ (3500 RON)
Pentru cine este acest curs:

Un curs proiectat pentru o diversitate de profesioniști: cursul nostru de Business Analyst este conceput pentru a satisface nevoile unei game largi de profesioniști interesați de optimizarea și analiza proceselor de afaceri. Este ideal pentru:

 • Analiști de Business existenți: aprofundează-ți cunoștințele și abilitățile în analiza de business, adăugând valoare carierei tale existente.
 • Manageri de Proiect: Învață cum analiza de business poate îmbunătăți gestionarea și livrarea proiectelor tale.
 • Consultanți IT și QAs: descoperă cum analiza de business se intersectează cu IT-ul și asigurarea calității, oferindu-ți o perspectivă mai largă asupra proiectelor.
 • Dezvoltatori de Software: înțelege mai bine nevoile de afaceri și cerințele utilizatorilor pentru a crea soluții software mai eficiente.
 • Profesioniști interesați de Agile: explorează cum analiza de business se aplică în contextul proiectelor agile, îmbunătățind flexibilitatea și adaptabilitatea.
 • Cei implicați în definirea cerințelor și optimizarea proceselor: perfecționează-ți abilitățile în definirea cerințelor și optimizarea proceselor de afaceri.

Ideal pentru îmbunătățirea implementării soluțiilor IT: acest curs este, de asemenea, extrem de benefic pentru cei care sunt implicați în implementarea soluțiilor IT. Vei învăța să conectezi tehnologia cu nevoile de afaceri, asigurându-te că soluțiile IT sunt aliniate cu obiectivele organizației.

Prin acest curs, te poți aștepta să îți dezvolți o înțelegere profundă a analizei de business și să dobândești abilitățile necesare pentru a face o diferență semnificativă în proiectele tale.

În cursul nostru vei descoperi:

1. Fundamentele arhitecturii Analizei de Business

Pornind călătoria în analiza de business, vei învăța cum să construiești punți vitale între nevoile afacerii și soluțiile tehnologice. Vei deveni expert în interpretarea nevoilor de afaceri și în navigarea prin complexitatea cerințelor tehnice, creând conexiuni eficiente care sprijină obiectivele organizației.

2. Arta detectivului de date

Transformă-te într-un detectiv al datelor, un maestru al colectării și interpretării informațiilor. În acest curs, vei învăța să sapi adânc în date, să le transformi în insight-uri valoroase și să le prezinți în moduri care susțin deciziile strategice ale afacerii. Devino expertul care descoperă comori ascunse în mormanele de date.

3. Rolul diplomatului în Proiecte și Stakeholder Management

Dezvoltă abilități esențiale în gestionarea relațiilor și așteptărilor atât în echipe, cât și cu stakeholderii. Învață să jonglezi cu colaborările, să construiești relații de încredere și să aduci claritate și armonie în mediul adesea haotic al proiectelor.

4. Ascensiunea în muntele Agile și Lean

Descoperă cum abordările Agile și Lean pot revoluționa analiza de business, transformând-o într-o simfonie a eficienței și agilității. Vei învăța să aplici principiile Agile și Lean în analiza de business pentru a îmbunătăți performanța și a aduce un plus de valoare în orice proiect.

Momentul potrivit pentru a face acest training:

Pornește acum pe calea excelenței în Analiza de Business: într-o lume în care afacerile și tehnologia se schimbă cu o viteză amețitoare, fiecare zi este prețioasă. Alegând să începi acum trainingul în analiza de business, vei putea să folosești fiecare zi pentru a-ți îmbogăți cunoștințele și a-ți dezvolta competențele. Acest curs îți oferă instrumentele necesare pentru a adăuga valoare imediată proiectelor tale și pentru a contribui la succesul organizației tale.

Nu pierde oportunitatea de a vrește profesional: fiecare concept nou învățat și fiecare tehnică aplicată te aduce mai aproape de a deveni un analist de business influent și respectat. Nu lăsa să treacă oportunitatea de a-ți dezvolta abilitățile care te pot distinge în cariera ta. Acum este momentul să iei inițiativa și să faci un pas decisiv spre a-ți îmbunătăți și perfecționa competențele în analiza de business.

Avantajele și ofertele noastre speciale

Sesiunea de pregătire online: confort și eficacitate

 • Participare comodă și interactivă: sesiunea noastră de pregătire se desfășoară online, permițându-ți să te alături din confortul casei tale. Aceasta oferă flexibilitate și reduce stresul deplasării, oferindu-ți în același timp o experiență de învățare interactivă și personalizată.
 • Interacțiune directă cu trainerii: vei participa la sesiuni live cu trainerii noștri, unde vei avea oportunitatea de a primi explicații detaliate, de a pune întrebări și de a obține clarificări, asigurându-te că îți maximizezi înțelegerea și aplicabilitatea cunoștințelor.

Durata și structura sesiunii de pregătire

 • Învățare intensivă și focalizată: cursul nostru este structurat pe parcursul a 2 zile, totalizând 16 ore de pregătire intensivă. Aceasta îți permite să te scufunzi profund în materie, maximizând învățarea și retenția.
 • Metodologia noastră unică: după sesiunea intensivă, aplicăm o metodologie specială pentru a asigura o învățare uniformă și eficientă. Această “rețetă secretă” de succes este proiectată pentru a consolida cunoștințele și a facilita aplicarea lor practică.

Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta cât de repede putem


Pentru a citi Termenii și Condițiile, accesează Termeni si conditii.

Scroll to Top