Agile Practice and Leadership

2 zile de training intensiv 

Îmbrățișează excelența în Agile: cursul nostru de Agile Practice and Leadership, unde flexibilitatea și inovația se întâlnesc! Cursul nostru de “Agile Practice and Leadership” este conceput să te ghideze spre noi orizonturi în gestionarea proiectelor și leadership. Ești pregătit să devii liderul Agile pe care echipa ta îl merită? Acest curs este cheia transformării tale. Dezvoltă-ți abilitățile Agile și vom explora împreună tehnici avansate și strategii de leadership în Agile. Descoperă cum să îmbunătățești colaborarea, să gestionezi schimbările dinamic și să conduci echipele spre succes într-un mediu în continuă schimbare. Cursul nostru îți oferă instrumentele necesare pentru a face față provocărilor complexe ale managementului modern de proiecte. Lider în Agile: mai mult decât un manager  – este despre a inspira și a conduce. Vei învăța cum să cultivi un mediu de lucru productiv și pozitiv, să încurajezi inovația și să construiești o cultură Agile autentică în organizația ta. Pregătește-te să devii liderul Agile care poate transforma viziunea în realitate. Te vom echipa nu doar cu teorie, ci și cu scenarii practice, studii de caz și ateliere interactive. Vei avea ocazia să aplici conceptele Agile în situații reale, consolidându-ți astfel cunoștințele și încrederea în abilitățile tale de leadership.

Calendar curs Agile Practice and Leadership

în curând
Online
Română
700€ (3500 RON)
în curând
Online
English
700€ (3500 RON)
în curând
Online
Română
700€ (3500 RON)
Pentru cine este acest curs:

Profesioniști la început de drum: dacă ești nou în lumea Agile și managementul proiectelor, “Fundamentele Agile” îți vor pune bazele necesare pentru o înțelegere solidă.

 Manageri experimentați și lideri de echipă: pentru cei care doresc să își aprofundeze cunoștințele și să își îmbunătățească abilitățile de leadership, cursul nostru de “Agile Practice and Leadership” este ideal. 

Roluri diverse în Agile: indiferent dacă ești Product Owner, Scrum Master, Agile Coach sau chiar dacă lucrezi în afara domeniului IT, vei găsi valoare imensă în a înțelege și aplica principiile Agile.

În cursul nostru vei descoperi:
  • Explorarea principiilor avansate Agile: acest curs îți oferă o perspectivă aprofundată asupra Agile, mergând dincolo de fundamentele Agile pentru a îmbrățișa aplicarea acestora în contexte organizaționale diverse. Ideal pentru cei care doresc să își extindă cunoștințele Agile și să le aplice strategic.

  • Dezvoltă-ți calitățile de leader Agile: află cum să devii un lider Agile eficient, învățând să motivezi și să inspiri echipele. Discutăm aspectele cheie ale leadership-ului Agile, esențiale pentru orice manager sau coordonator de proiect care aspiră la excelență.

  • Gestionarea Agile a achimbărilor: învață arta adaptabilității și flexibilității într-un mediu Agile. Acest modul te va echipa cu strategii pentru a gestiona schimbările eficient, menținând echipele agile și proiectele pe drumul succesului.

  • Tehnici de comunicare Agile eficiente: comunicarea clară și eficientă este vitală în orice abordare Agile. În acest curs, vei descoperi tehnici de comunicare care îmbunătățesc colaborarea și claritatea în cadrul echipei.

  • Instrumente și tehnici practice Agile: aprofundează o gamă largă de unelte și tehnici practice Agile. De la planificare la execuție, acest modul îți oferă abilitățile necesare pentru a implementa procese Agile eficiente.

  • Cultivarea unei culturi Agile: învață cum să construiești și să susții o cultură Agile în cadrul organizației tale. Acest segment se concentrează pe promovarea valorilor și practicilor Agile care sprijină inovația și eficiența.

  • Aplicarea Agile într-o varitate de proiecte: în acest modul, vei învăța cum să aplici principiile Agile în diverse proiecte, ajustându-ți abordarea în funcție de specificul și nevoile fiecărui proiect.

Momentul potrivit pentru a face acest training:

Începe acum călătoria ta Agile și devino un profesionist de top – este momentul perfect pentru a-ți începe sau aprofunda călătoria în lumea Agile, un factor crucial în dinamica actuală a afacerilor. Cu lumea afacerilor într-o continuă evoluție, a deține abilitățile și mentalitatea Agile nu mai este doar un avantaj competitiv – este o necesitate absolută.

Avantajele și ofertele noastre speciale

Sesiunea noastră de pregătire se desfășoară online, oferindu-ți confortul de a participa de acasă, cu o interacțiune directă și valoroasă cu trainerul nostru. Dedicăm 2 zile, adică 16 ore, unei învățări intensive, folosind o metodă specială pentru a maximiza eficiența și asimilarea cunoștințelor. 

Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta cât de repede putem


Pentru a citi Termenii și Condițiile, accesează Termeni si conditii.

Scroll to Top