Agile Fundamentals

2 zile de training intensiv 

Intră în fascinanta lume Agile cu “Agile Fundamentals”: vino alături de noi într-o călătorie exploratorie prin universul Agile! Cursul nostru “Agile Fundamentals” este o poartă către lumea principiilor și metodologiilor care au transformat radical managementul proiectelor moderne. Ești curios să afli cum să îmbunătățești colaborarea în echipa ta și să gestionezi proiectele într-un mod mai agil și adaptiv? Acest curs este cheia răspunsurilor tale.

Navigăm împreună prin secretele Agile: împreună, vom explora conceptele esențiale ale Agile, de la Scrum la Kanban, și vom învăța cum să încorporezi aceste practici în activitățile zilnice ale echipei tale. Cursul oferit de noi nu se limitează la teorie; îți oferim unelte practice pentru a aplica cunoștințele Agile în situații reale. Pregătește-te să induci o transformare eficientă și pozitivă în modul în care echipa ta abordează proiectele.

Transformă-ți abilitățile în managementul de proiect: alătură-te nouă și lasă-ne să te îndrumăm în perfecționarea abilităților tale de management de proiect sub umbrela Agile. Acest curs este o oportunitate de a învăța, de a aplica și de a crește cu principiile Agile. Fie că ești nou în domeniul Agile sau dorești să îți consolidezi cunoștințele existente, cursul “Agile Fundamentals” este gândit să te ajute să evoluezi și să exceli în cariera ta.

Calendar curs Agile Fundamentals

15-16. Apr. 2024
Online
Română
600€ (3000 RON)
în curând
Online
Română
600€ (3000 RON)
în curând
Online
English
600€ (3000 RON)
Pentru cine este acest curs:

Porți deschise spre Agile pentru toți: ești gata să te lansezi într-o călătorie transformativă în lumea Agile? Cursul nostru “Fundamente Agile” este conceput ca o invitație deschisă pentru participanți din toate domeniile și nivelurile de experiență. Indiferent dacă ești la începutul carierei tale în managementul proiectelor, un manager cu experiență sau un membru al unei echipe Agile care dorește să-și extindă cunoștințele, acest curs este adaptat nevoilor tale.

Agile pentru diverse roluri și industrii: cursul nostru “Fundamente Agile” este unic în abordarea sa, fiind conceput nu doar pentru profesioniștii din sectorul IT, ci și pentru oricine dorește să încorporeze principiile Agile în activitatea sa zilnică. Fie că ești Product Owner, Agile Coach sau chiar lucrezi în afara domeniului IT, vei găsi în acest curs instrumentele și cunoștințele necesare pentru a înțelege și aplica principiile Agile într-un mod eficient și practic.

O oportunitate de a învăța și aplica Agile în diverse contexte: acest curs îți va deschide orizonturile și îți va oferi perspectiva și abilitățile necesare pentru a implementa cu succes Agile în orice context profesional. Vei învăța nu doar conceptele teoretice, ci și cum să le aplici în mod concret, aducând o valoare adăugată semnificativă atât în rolul tău, cât și în organizația ta.

În cursul nostru vei descoperi:

1. Însușirea bazelor Agile: descoperă principiile și valorile fundamentale Agile, explorând metode consacrate precum Scrum, Kanban și Extreme Programming (XP). Acest segment al cursului îți va oferi o înțelegere solidă a fundamentelor pe care se bazează Agile.

2. Aplicarea practică a Scrum și Kanban: învață cum să aplici în mod efectiv practicile Scrum și Kanban în proiectele tale. Vom explora rolurile specifice, ceremoniile și artefactele Scrum, oferindu-ți cunoștințele necesare pentru a le implementa cu succes.

3. Explorarea rolurilor din echipele Agile: familiarizează-te cu diversitatea rolurilor dintr-o echipă Agile și învață cum să colaborezi eficient într-un astfel de mediu. Acest aspect este crucial pentru funcționarea armonioasă și eficientă a oricărei echipe Agile.

4. Planificare și estimare flexibilă în Agile: află cum să planifici și să estimezi proiecte într-un mod care să fie flexibil și adaptabil, în concordanță cu principiile Agile. Aceste competențe sunt esențiale pentru a răspunde rapid și eficient schimbărilor.

5. Adoptarea mentalității Agile: îmbrățișează schimbarea de mentalitate necesară pentru a avea succes în Agile. Acest modul te va ajuta să înțelegi cum să te adaptezi și să reacționezi într-un mediu care este în continuă schimbare.

6. Implementarea Agile în context organizațional: învață să integrezi principiile Agile în cultura organizației tale, adresând provocările comune care pot apărea. Aceasta include navigarea prin obstacole organizaționale și adaptarea Agile la nevoile specifice ale companiei tale.

7. Utilizarea instrumentelor Agile și tehnicilor de facilitare: descoperă cum să folosești unelte digitale și analogice pentru a crește eficiența în proiectele Agile. Acest modul îți va oferi o înțelegere practică a instrumentelor și tehnicilor care pot facilita procesul Agile.

8. Construirea și livrarea valorii prin Agile: învață să prioritizezi și să livrezi produse și servicii într-un mod iterativ, concentrându-te pe furnizarea de valoare. Acest aspect al cursului te va echipa cu abilitățile necesare pentru a produce rezultate tangibile și de impact în cadrul proiectelor tale.

Momentul potrivit pentru a face acest training:

Acum este timpul să îmbrățișezi Agile: într-o eră caracterizată de schimbări rapide și inovații constante în lumea afacerilor, dobândirea competențelor și mentalității Agile nu este doar un avantaj competitiv – este o necesitate absolută. Prin participarea la cursul nostru “Fundamente Agile”, vei obține nu doar cunoștințe teoretice, ci și unelte practice indispensabile pentru aplicarea Agile în activitățile tale zilnice.

Transformă-te într-un profesionist Agile competent: cursul nostru este conceput pentru a te transforma într-un profesionist Agile complet, capabil să răspundă eficient provocărilor pieței și să aducă valoare adăugată în orice echipă sau proiect. Vei învăța cum să navighezi prin complexitățile managementului de proiecte moderne, să colaborezi eficient în echipe Agile și să aplici flexibilitatea Agile pentru a obține rezultate superioare.

O oportunitate de dezvoltare în momentul potrivit: așadar, dacă ești gata să îți începi sau să îți aprofundezi călătoria în Agile, acum este momentul ideal. Fie că ești la începutul drumului sau dorești să îți consolidezi cunoștințele și abilitățile existente, cursul nostru îți oferă fundamentele necesare pentru a excela în acest domeniu dinamic și în continuă evoluție.

Avantajele și ofertele noastre speciale

Pregătirea online: confort și interacțiune eficace: cursul nostru “Fundamente Agile” vine cu avantajul distinct al unei sesiuni de pregătire online. Aceasta înseamnă că te poți bucura de confortul de a participa de la domiciliul sau biroul tău, beneficiind totodată de o interacțiune directă și semnificativă cu trainerul nostru. Acest format facilitează o experiență de învățare personalizată și adaptabilă, optimizată pentru nevoile tale.

Două zile de învățare intensivă și eficientă: ne dedicăm două zile complete, echivalentul a 16 ore, pentru a te ghida prin procesul de învățare Agile. Această abordare intensivă este concepută pentru a maximiza eficiența și asimilarea cunoștințelor. Folosim o metodologie de predare specială, dezvoltată pentru a asigura că fiecare participant obține cel mai mare beneficiu din timpul petrecut în curs.

Maximizează-ți potențialul cu metodele noastre unice: scopul nostru este de a te echipa nu doar cu cunoștințe, ci și cu competențe practice, astfel încât să poți aplica imediat principiile Agile în activitățile tale profesionale. Metoda noastră unică de predare garantează o înțelegere profundă și durabilă a conceptelor Agile, pregătindu-te să aduci o schimbare pozitivă și efectivă în proiectele și echipele tale.

Te rugăm să completezi formularul și te vom contacta cât de repede putem


Pentru a citi Termenii și Condițiile, accesează Termeni si conditii.

Scroll to Top